Har du brug for en midlertidig bolig? 

Få en midlertidig bolig på Mandekrisecenter Lolland

På Mandekrisecenter Lolland kan vi hjælpe dig med en midlertidig bolig, så du med den rette støtte kan komme videre i dit liv uden vold. 

Der kan være mange grunde til at et forhold udvikler sig voldeligt. Du kan også stå i en krise efter en skilsmisse, og mangle værktøjerne til at komme videre i tilværelsen. Vores mission er at hjælpe dig til at komme ovenpå igen.

Har du brug for en midlertidig bolig, skal du henvende dig direkte til os, og sammen finder vi ud af, om du kan få en plads på Mandekrisecenter Lolland.

Få ro på tilværelsen 

Der er mange ting du skal forholde dig til, både før og efter du tager beslutningen om at bryde med din partner. Måske er det slet ikke din beslutning. 

På Mandekrisecenter Lolland giver vi dig mulighed for at få ro på tilværelsen, og vi giver dig de værktøjer, som du har brug for, for at skabe dig en bedre tilværelse. 

Hvordan får jeg en plads? 

Er du udsat for vold fra din partner, eller står du i en livskrise fx. efter en skilsmisse, så skal du tage kontakt til Mandekrisecenter Lolland. Sammen finde vi ud af, om et ophold hos os er den rigtige løsning for dig.

Hvis vi vurderer, at vi kan hjælpe dig videre i livet, så tager vi kontakt til din hjemkommune, og det er din hjemkommune, som betaler for dit ophold. 

Egen bolig

På Mandekrisecenter Lolland har vi fire separate lejligheder, med eget køkken og bad. Når du bor på Mandekrisecenter Lolland har du derfor din egen midlertidige bolig, hvor du kan lukke døren og være dig selv. Vi har også en fælles opholdsstue og en dejlig stor have, hvor vi laver fælles aktiviteter. Formålet med dit ophold er, at du skal have størst mulig frihed og kunne klare hverdagen på egen hånd, med den rette støtte og vejledning fra vores rådgivere. 

Rådgivning, støtte og vejledning

Når du bor på Mandekrisecenter Lolland, tilbyder vi dig samtaler med en socialrådgiver, og vi hjælper dig med kontakt til pårørende, gamle venner og din arbejdsgiver. Vi tilbyder også samtaler med en psykolog, og hjælper dig med at løse konflikten med din partner på en sådan måde at alle parter kommer bedst muligt videre i livet.

Gruppeforløb

Når du bor på Mandekrisecenter Lolland, har du mulighed for at deltage i gruppeforløb med andre mænd, som ligesom dig, har levet med vold fra deres partner. I gruppeforløb får du et fællesskab, og med fokus på støtte og udvikling bruger vi natur og oplevelser til at finde ind til det liv du gerne vil leve. 

Hjælp til samvær

Vold i hjemmet påvirker også børnene, og måske føler du, at det er bedre for børnene, hvis du går? Mange mænd føler en frygt for at miste deres børn, hvis de forlader partneren. På Mandekrisecenter Lolland ved vi hvor vigtigt det er, både for dig og dine børn, at I kan have kontakt, og derfor hjælper vi også med at du kan få samvær med dine børn. Sammen med vores socialrådgivere forsøger vi at skabe de bedste vilkår for dig, som far til dine børn. 

Tiden efter opholdet

Et ophold på Mandekrisecenter Lolland er et midlertidigt forløb, hvor du får ro på din tilværelse og får hjælp til at skabe det liv du ønsker i fremtiden. Når du er klar til at komme videre med et liv uden vold, så har du stadig mulighed for at få hjælp og vejledning gennem Mandekrisecenter Lolland. Vi giver dig den støtte du har brug for, så du kommer styrket videre. På centeret kan du også få hjælp til at finde en ny bolig, hvis du har behov for det. 

Gratis juridisk rådgivning

Hos Mandekrisecenter Lolland har vi indgået samarbejde med Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm, og kan på den måde tilbyde juridisk rådgivning til mænd i krisesituationer.

Med Grotkjær Elmstrøm får du støtte gennem hele forløbet, og de sørger for, at du bliver hørt. Handler din sag om samvær, dit barns bopæl eller tvangsfjernelse, så er fokus altid på dit barn og på at finde den bedste løsning for jer.

Står du midt i en svær skilsmisse, frygter du at miste dine børn, oplever du vold fra din partner eller noget helt fjerde, så kan du få gratis juridisk rådgivning hos os, uanset om du er tilknyttet Mandekrisecenter Lolland i forvejen.

Væk fra siden